onsdag 2 november 2016

Snöglopp ute men varmt inombords

Snöglopp och ruggigt utomhus idag men här hemma har vi det härligt, mitt manus och jag. Klockan är halvsju på morgonen och T har åkt till jobbet. Sängen är bäddad, köksbordet avtorkat och disk- och tvättmaskinerna jobbar. Just nu har jag morgonrocken på men jag ska strax byta om till mina hemmakläder. Jag blir så slö av att gå omkring i morgonrock, och slö är inget jag kan vara när jag skriver.
Slö kan man inte heller vara när man berättar om sitt liv och författarskap för en massa alerta pensionärer. Tack, Örjan, för att du bjöd in mig till Viking Line. Vilket skönt gäng ni är och så roligt och upplyftande det var att få prata med er. Nästa gång gör jag nog som Björn Hellberg och stannar ombord hela dagen. Och Johnny från PRO Märsta - tack för de fina bilderna!
Jag älskar att prata om livet, litteratur och skrivande med mina läsare. Blir lika varm inombords varje gång.
P.S. Om ni undrar över strippen bakom mig så tillhör Snobben mina favoritserier.
Foto: Johnny Lindevall
Foto: Johnny Lindevall