fredag 16 december 2016

78 000 ord

Oj, oj, oj vad dagarna går! Och förkyld är jag och inte har jag handlat några julklappar. Inte varit på en enda julkonsert heller. Men årets sista styrelsemöte är avklarat, budgeten klubbad och flera viktiga beslut beslutade. Manus 4 har passerat 78.000 ord - en veckas jobb återstår. Jag ska vara ledig mellan jul och nyår, ledig som att jag stämplar ut från jobbet för att kunna ägna mig åt att läsa manus och grovredigera på heltid. Det är semester det!
Jag behöver ta hand om mig lite. Kroppen krånglar och nästa vecka väntar cellprover och biopsi. Är det inte det ena så är det det andra, som Agnes i Manus 4 skulle uttryckt det.

2 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Hoppas allt går bra och heja vad bra med manuset! När kommer du ut?

Annika Estassy sa...

Vi hoppas på hösten 2017!