söndag 18 december 2016

Bildinlägg igen

Sicket flyt jag har just nu med Manus 4! Hinner därför inte blogga. Upptagen med det näst sista kapitlet och det är olidligt spännande. Jag fortsätter därför med mina Vätöbilder. Jättetråkigt för alla utom för mig som aldrig får nog av dem, jag vet.
Well, well, jag hoppas att mitt nästa inlägg ska handla om att jag skrivit klart första utkastet av det som ska bli min nästa roman, nummer fyra i ordningen. Hej svejs!

Så var snön borta igen. Istället ligger en tunn ishinna på delar av sundet.

2 kommentarer:

Kristina W sa...

Vad härligt att du är på sluttampen! Själv satte jag punkt igår och har mitt första - någonsin - råmanus klart. En berusande känsla och skönt att ha det klart innan jul.
Ser verkligen fram emot din bok, har precis lyssnat klart på Croissants till frukost. Mindes att jag störde mig lite på Gabriel förra gången jag lyssnade på boken men nu älskade jag honom med alla hans små egenheter :)

Annika Estassy sa...

Grattis, Kristina, till råmanuset! Det är något alldeles speciellt med ens första råmanus, den berusningen är unik.
Så glad jag blir att du lärt dig att uppskatta Gabriel! Mitt eget hjärta klappar nämligen varmt för honom.