torsdag 22 december 2016

Dan före dan före dan ...

Den 22 december 2016 kommer att gå till historien (min historia) som dagen då jag skrev klart #Manus4. Det återstår såklart massor av redigering men ändå - berättelsen är nedskriven och jag tycker så otroligt mycket om den.
Men denna dag kommer jag även att minnas som den då audionomen konstaterade att min hörsel på vänstra örat är så pass nedsatt och tinnituspåverkad att jag är berättigad till en hörapparat, och som dagen då läkaren på Danderyds sjukhus smög in ordet cancer när hon talade om nya prover och nya läkarbesök.
Fortsättning följer alltså.
Fast i morgon åker vi ner till mina älskade ungar i Linköping för att fira jul tillsammans med dem och just nu är det viktigare än det mesta.

4 kommentarer:

Kristina W sa...

Skickar en kram. Hoppas att allting går bra och att du haft en underbar jul!

Annika Estassy sa...

Tack, Kristina!

Åsa Hellberg sa...

Det här har jag missat. Både örat och läkarbesök.
Hoppas allt går jättebra!!! (ring och skäll!)

Annika Estassy sa...

I will!