tisdag 17 januari 2017

Väntan

Jag är lite osugen på att blogga just nu. Istället läser jag, betar av bokhögen som växte sig stor under tiden som jag skrev Manus 4.
Och så väntar jag. Ständigt denna väntan ... På att förlaget ska återkomma med synpunkter, på att få min patientjournal (tröttnade på läkaren som aldrig hörde av sig och begärde ut min journal istället), på att fru Bellavista som leder bygget av vårt franska hus ska skicka oss de sista offerterna. Först när vi fått dem ser vi om vår budget håller eller om det blir till att äta nudlar resten av 2017 (eller livet).
Jag är inte så bra på att vänta. Blir irriterad. Scrollar rastlöst mitt facebookflöde men blir bara ännu mer irriterad när jag ser vad andra irriterar sig på. Tycker folk beter sig som idioter. Rensar i min vänlista, har snart inga vänner kvar.
Jösses vilket surt inlägg detta blev - lika bra att jag drar mig undan världen en stund.

2 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Men det där med sjukhuset är ju helt galet!

Annika Estassy sa...

Helt obegripligt faktiskt!