lördag 8 april 2017

Blandade känslor

En märklig dag. Vi har sett på teve, vi har läst tidningarna men till slut orkade vi inte ta in mer information om attacken igår. Istället gick vi ut och kom inte hem igen förrän två och en halv timme senare. Vi har även städat, hämtat resväskor från källaren och laddat ner resehandlingar, hotell- och hyrbilsbokningar. I morgon bär det iväg och förväntan blandas med oro. Oro över att behöva vistas på flygplatser – vi flyger via Amsterdam och jag kan inte låta bli att undra om det blir nästa stad att drabbas. Nästan samtidigt ska dottern flyga till Paris vilket bidrar till stressen. Jag har glömt koden till kreditkortet och har huvudvärk.

Madame Bellavista meddelar att huset kommer att vara nystädat när vi kommer. Däremot går inte diskhon att använda eftersom anslutningen blivit fel. Leverantören har lovat att åtgärda det på måndag. Ett par andra småsaker ska också fixas till men varmvattenberedaren är på, duschen installerad och våren på plats.

1 kommentar:

tankar från mitt fönster sa...

Lycka till med resan till Frankrike. Jag är fortfarande litet skakig idag efter gårdagen innan jag fick veta att mina nära var i säkerhet. Elsa 18 fick stanna kvar på skolan till sena kvällen. Jag stängde av Tv:n, orkade inte ta in mer igår kväll utan läste min bok Mothering Sunday. kram