torsdag 27 april 2017

Klar med tredje redigeringsomgången!

Jag jobbade hemifrån igår  en dålig idé skulle det visa sig. Grannen under har nämligen bestämt sig för att riva ner sitt badrum. Kakel och klinkers ska bort och betonggolvet bilas. För er som inte upplevt det kan jag berätta att det är ett arbete som låter. Som låter väldigt, väldigt mycket. Till slut stod jag inte ut utan gav mig ut och kom inte hem förrän vid femtiden. Då var det tyst. Tur att badrummen i våra hus är små, förhoppningsvis är hantverkarna snart klara med rivningen.
Förresten var vi och tittade på vår blivande lägenhet i förra veckan. En två på 50 kvm. Öppen planlösning och fönster åt två väderstreck. Sovrummet är mindre än det vi har idag men badrummet dubbelt så stort. Golvvärme så vi slipper element under fönstren samt fina ljusinsläpp. Vi valde standarlösningar förrutom köksbänken som har infälld diskho och häll. Vi flyttar in i sommar, vår sista flytt på många år hoppas jag!

Annars då? Jo  klockan 21:38 igår blev jag klar med redigeringsomgången numero III av Manus 4! Manuset är nu utskrivet och jag ska ägna kommande långhelg åt att läsa igenom det på papper och se om berättelsen behöver kompletteras ytterligare och om språket och tonen blivit som jag vill ha det. Jag räknar med att få iväg resultatet till förlaget på måndag kväll, precis som överenskommet.
Hurra vad jag är bra!

2 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Wohoo, hurra!

Kristina sa...

Heja Annika! Åh vad skönt med golvvärme! Det hade vi i vår förra lägenhet, det är underbart att slippa element kan jag säga. Och snyggt ;)