söndag 21 maj 2017

En söndag på vischan

Fördelen med att bo som vi gör – på vischan – är att vi har naturen inpå knuten. Det passar oss, även om vi är väldigt förtjusta i Stockholm också. I lagoma doser.
Vi valde att tillbringa eftermiddagen i Norrtälje. Promenerade bort till naturreservatet Vigselsjö ett stenkast från vår lägenhet och följde motionsspåret in i skogen. Solen sken, näktergalen sjöng såsom jag aldrig förr hört en näktergal sjunga, och våra fötter blev så varma att vi tvingades svalka dem i Lommaren.
Nu ska jag läsa. Boken, en egenutgiven roman, är inget vidare tyvärr. Men även om språket brister vill jag ändå ge berättelsen en chans.


2 kommentarer:

Maria Björkman sa...

Oj oj, i Lommaren har jag badat många gånger! Och Vigelsjö - ja där hängde många av mina klasskompisar i stallet (inte jag dock, jar aldrig varit hästtjej) och Lommarskolan förärade jag med min närvaro i nionde klass 1977-1978!

Annika Estassy sa...

Tänka sig! :)