måndag 29 maj 2017

Manusmöte och podd

Den dagen jag är författare på heltid kommer jag att kunna ha flera skrivprojekt parallellt. Idag är det omöjligt, jag varken hinner eller orkar. Hade jag inte haft mitt ordinarie jobb hade jag till exempel kunnat ägna tiden jag väntar på respons från förlaget åt att börja skissa på en ny berättelse.
Men snart är väntan över – om 2 veckor ska jag upp till Norstedts för att träffa min förläggare Gunilla och diskutera det fortsatte arbetet med Manus 4. Tanken är att jag fixar det sista under semestern och att manuset sedan skickas vidare till Clara, redaktören. Sedan har vi hösten på oss att slipa vidare. Det ska bli riktigt skoj!
Förresten – har jag nämnt att jag har en podd? Den produceras av Studieförbundet Vuxenskolan och heter Läsglädje. Avsnitt 1 är ett författarsamtal med Sara Lövestam och avsnitt 2 med Eva Swedenmark. Snart släpps avsnitt 3, mitt samtal med Hans Gunnarsson. Nästa vecka spelar vi in ett av höstens avsnitt, ett samtal med lektören, författaren, journalisten m.m. Victor Estby. Mitt ordinarie jobb må ta mycket tid och energi i anspråk men tänk så mycket roligt jag får göra!

2 kommentarer:

Kristina sa...

Hoppas att den dagen när du är författare på heltid kommer snart! Världen behöver mer feelgood från Annika Estassy :)

Annika Estassy sa...

He he, jag kanske börjar skriva deckare då! ;)