måndag 19 juni 2017

En lång men bra dag

Klev upp klockan fem, kom till jobbet vid åtta. Olika möten hela dagen, hann bara ta en havrejuice till lunch. Därefter terminens sista styrelsesammanträde då min controller och jag presenterade en treårig ekonomisk plan och en organisationsförändring. En bra presentation, resultatet av ett halvt års arbete, och ett bra sammanträde som avslutades strax efter klockan åtta på kvällen. Controllern och jag diskade och städade upp (styrelsen bjöds på smörrebröd, jordgubbar, glass och en pocketbok) och vi lämnade kontoret vid halv nio. Buss till Norrtälje, hemma tio.
Nu har jag druckit te och sitter i mörkret i vardagsrummet bland flyttkartongerna, lyssnar på regnet utanför och väntar att de tre Valerina jag just tagit ska verka.
I morgon har jag sovmorgon och endast två möten inbokade.
Om elva dagar börjar min semester.

Inga kommentarer: