onsdag 2 augusti 2017

Flytt 3.0

Maken har börjat jobba igen. Själv har jag en semestervecka kvar och tillbringar den med näsan i flyttkartongerna. Flytten i måndags var problemfri. Samma dag kom persiennkillen och tog sig an fönstren i vår nya lägenhet. I går packade jag upp alla böckerna och möblerade allrummet, ordnade med wifi och teven. Köpte blommor. Städade. Idag packade jag upp tolv flyttkartonger, rensade bland alla mina papper (bara det tog ett par timmar) och körde en vända till återvinningen. I morgon är det dags att ta itu med klädsäckarna. Tyvärr är inte garderoben inredda så det får bli en tillfällig lösning tills vi fått upp stänger och hyllor. I helgen ska den gamla lägenheten städas. På måndag ska vi lämna ifrån oss nycklarna. Puh! Det ska bli skönt att börja jobba igen.
Just nu bor vi i stugan på Vätö. Kvällarna är vackra, som tur är, och jag hinner sitta ute på altanen om kvällarna och lapa sol.
Så fort vi flyttat in i lägenheten ska jag ta tag i manuset - det behöver redigeras en omgång till innan min redaktör Clara tar vid.

Inga kommentarer: