onsdag 23 augusti 2017

Smakar det så kostar det

Hurra! Snart (om några månader) får vi äntligen fiber till stugan! Vi tecknade avtal med IP Only för ett år sedan och idag dök de upp i vårt område för att börja gräva. I och för sig typiskt att vi så sent som i våras fixade till hela uppfarten efter förra sommarens grävning av vakuumtoalett. Bara att beställa nytt grus och börja om alltså.

Som husägare kan man aldrig vila på lagrarna, alltid är det något som måste fixas till. Stugan har fyllt sexton år vilket märks; att-göra-listan blir allt digrare: Nya altanräcken, ommålning av fasaden, nya vitvaror, omtapetsering, kitta om fönstren, foga om kaklet, byta blandare ... Vad är det man brukar säga? Don't quit your day job!

5 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Alltså, det där med hus. Är det mycket småkryp och sånt där ni bor? Ibland drömmer jag om en stuga, men när jag tänker på djur försvinner den längtan, haha.

Annika Estassy sa...

Alltså, kära Åsa, stugan ligger i Roslagen, inte i Afrika. :D :D Inga skorpionen, jättetusenfotingar eller giftiga spindlar, bara mördarsniglar, fästingar och en och en annan orm.

Åsa Hellberg sa...

Tack, orm och fästing räcker. jag siktar på Spanien och lägenhet istället! :)

Cecilia N sa...

Lycka till med det bredbandet. Vi skrev på och inget hände. Grannar som bor kvar funderar på vad som händer när det snart gått två år vilket är så länge som kontraktet gäller. Men nu finns det iaf en tåt på deras tomt. Men ännu ingen grävning i den nyasfalterade gatan ...

Annika Estassy sa...

Usch, låter inget vidare. Men ingen asfalt i vårt område i varje fall! Och kanske enklare att få marktillstånd hos oss? Nåväl - vi ligger inte ute med några pengar så fortsättning följer!