söndag 20 augusti 2017

Lat söndag

Sedan vi flyttade till Norrtälje och fick så nära till stugan, känns helgerna längre och lugnare. Söndagarna blir inte rumphugna och vi slipper bilköerna till Stockholm. Dessutom trivs vi med att bo i en småstad, det passar oss. Jag tänkte på det när jag läste Mustafa Cans betraktelse i SvD över den förändring som Stockholm genomgår och jag kan känna igen mig i det han beskriver. Det var därför vi trivdes så bra i Råsunda – småstadskänsla också där – och inte alls i Norra Djurgårdsstaden – total gentrifiering och noll mångfald.

Idag har jag varit lat, inte gjort mycket mer än att redigera och klippa gräsmattan. Suttit på altanen och funderat, njutit av det fina vädret.

Om en stund startar en ny säsong av Saltön. Vi tittar nästan aldrig på teve nu för tiden men Saltön vill jag inte missa. Även Solviken skulle göra sig utmärkt som teveserie. Hör ni det, alla teveproducenter?

Inga kommentarer: