fredag 15 september 2017

Det händer saker

Suttit i MBL-förhandlingar hela dagen känns det som. Först om nya löner, sedan om ny organisation. Förhandlingarna om organisationsförändringen kommer att pågå i ett par månader så jag har att göra framöver.

I onsdags och torsdags var det en nationell chefskonferens som tog upp min tid, från bittida till sent.
Däremellan har jag planerat för en inspirerande styrelsekonferens i oktober. Den kommer att bli skitbra.
Våra grannar i Cerbère ringer för att berätta att hantverkarna tydligen sabbat garageporten. Jag mejlar madame Bellavista som svarar att bara hon begravt svärfar som nyligen dött ska hon ta tag i våra problem.
Jag har rekryterat en ny controller.
Båten ska tas upp i helgen.

Men det händer annat också: som att det skrivs säljtexter till Norstedts vårkatalog, som att förlaget ber mig titta på och godkänna nya pressbilder. Releasen för Gröna fingrar sökes närmar sig ...

Inga kommentarer: