söndag 17 september 2017

Längtan efter äventyr

Det blev aldrig någon båtsommar för oss i år (för barnen däremot) och idag var det dags att köra iväg Örnviken till varvet. Vädret var så vackert att vi passade på att – äntligen – åka en sväng. Som jag älskar vatten och då särskilt hav. Att få vara i och på havet. Kanske skulle vi lära oss segla?
Vi funderar överlag väldigt mycket på vad vi vill med resten av våra liv, T och jag, och är överens om att vi fått nog av ekorrhjulet. Jag antar att det handlar om någon slags brytpunkt. Vi blir snart 55 år och känner oss alltmer sugna på äventyr. Livet är inte oändligt och det gäller att passa på medan vi fortfarande orkar. Om bara 20 år är vi ... 75 år. Mamma insjuknade i cancer när hon var 77 år och dog när hon var 78.

2 kommentarer:

Maria Björkman sa...

Dom tankarna hoppas jag du vill dela med dig av framöver, för det är nog något mååånga funderar över. Inte bara 55-åringar som du och jag...

Annika Estassy sa...

Det ska jag!