söndag 22 oktober 2017

Fast-forward

Bara 25 sidor kvar att redigera men dem tar jag nästa helg. Jag såg nämligen att redaktören önskar att jag skriver till en liten scen och jag behöver tänka på hur den ska utformas innan jag skrider till verket.

Redigeringen har hittills gått strålande och jag är grymt imponerad över vilken detaljkoll som redaktören har. "Händer detta verkligen 11 och inte 13 dagar senare?" kan hon skriva, och ta mig tusan om hon inte har rätt.

Helgen i övrigt har ägnats åt långa promenader, åt att hosta och snörvla, fixa med bokföringen, byta däck på bilen och lakan i sängen, handla, städa och tvätta.

I morgon är det chefsmöte i Västerås och jag stannar tills på tisdag. Tisdagskväll är det kurs igen i att skriva tv- och ljudboksserier, onsdagskväll styrelsemöte, torsdagskväll kurs och på fredag jobbar jag hemifrån. Lördag åker vi till Linköping för att fira min dotter som fyller hela 30 år (obegripligt!) och vad jag ska göra nästa söndag, förutom att redigera, återstår att se. Kanske plocka svamp?
Tiden just nu går i en rasande fart.

Inga kommentarer: