söndag 29 oktober 2017

Klar med ännu en redigeringsomgång

Hurra, jag är klar med ännu en redigeringsomgång av Gröna fingrar sökes! Vädret idag är så vidrigt att det är rena nöjet att sitta vid datorn istället för att bege sig ut. Inga promenader med andra ord, utan tända ljus och litervis med te istället. Jag passade även på att boka en påskresa till Cerbère ...

Nu återstår att läsa igenom hela manuset och kontrollera att jag inte glömt något innan jag skickar tillbaka det till redaktören. Jag älskar alla mina böcker men just den här har en särskild plats i mitt hjärta. Som jag hoppas att läsarna ska tycka om Gröna fingrar sökes lika mycket som jag!

Nästa vecka blir lugnare än den som varit, tack och lov. En kväll återstår av den roliga kursen om att skriva tv-serier som jag går på. Även om jag aldrig får till ett enda tv-manus i hela mitt liv, har jag lärt mig massor som också är applicerbart på skönlitteratur.

Ikväll belönar jag mig själv med några avsnitt av The Good Wife.

1 kommentar:

Kristina sa...

Vad härligt att vara klar med regigeringsomgången :) Jag ser fram emot att få ta del av Gröna fingrar sökes!