lördag 25 november 2017

Balkongfix

Märkligt hur osugen jag är på att adventspynta stugan. I fjol gick jag all in men i år hoppar jag nog över det hela. Däremot har jag fixat med balkongen hemma idag: ljusslingor, enar och annat vintergrönt i krukorna. Inte för att vi kommer att sitta ute utan bara för att jag vill ha det fint. Men jag har inte tagit fram några julstjärnor eller adventsspakar ännu, det gör jag nästa helg. Hemma hos oss tjuvstartar vi inte, så det så.
Hur det går med redigeringen? Inte alls. Men i morgon är en annan dag, som tur är ...

2 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Jag känner minimal julpyssellust, vad är detta? Jag som brukar gilla att fixa och pyssla, släpar efter med det mesta. Inser att jag nog arbetat lite väl mycket denna höst. Nu när en del är klart och jag borde fortsätta tog det bara stopp. Kanske lite så för dig också?

Annika Estassy sa...

Jag tror att du har rätt, Eva! Förhoppningsvis är det övergående.