fredag 24 november 2017

Samtal med Åsa Hellberg

Det var ju typiskt att jag skulle drabbas av svår huvudvärk samma dag som mitt författarsamtal med bästa Åsa Hellberg ägde rum. Förhoppningsvis märktes det inte. Jag fick en rolig och intressant stund med Åsa. Jag beundrar hennes styrka och envishet och jag är inte ensam om det. Eller som en kvinna ur publiken sa till mig efteråt – vilken fantastisk person Åsa verkar vara!
Jo, hon är rätt så fantastisk faktiskt. Dessutom skriver hon underhållande romaner om kvinnor mitt i livet, böcker som fått läsare att bokstavligen kliva upp ur sängen och ta tag i sina egna liv. Är det inte sånt som kallas för biblioterapi?

Tiden flög iväg lite för snabbt, som det ofta gör när man har trevligt. Jag känner att en repris snart vore önskvärd. Åsas nästa bok – Ett oväntat besök – släpps till våren som ljudbok och till sommaren som inbunden. Jag älskar titel, visst sätter den fart på fantasin? Vad boken handlar om (en himla bra handling!) får Åsa själv avslöja ... Jag skulle tro att hon gör det på sin blogg så följ den.
Och ställa gärna frågor till Åsa – hon älskar det!

1 kommentar:

Åsa Hellberg sa...

Tusen tack, Annika!!