lördag 11 november 2017

När jag inte redigerar

Gröna fingrar sökes är hos redaktören och jag passar på att göra annat än redigera. Åka till Ikea till exempel för att köpa korgar till den lilla klädkammaren som vi använder som städskåp och förråd. På hemvägen stannade vi till på Löwenströmska sjukhus för att hälsa på stackars svärmor som bröt lårbenshalsen förra helgen. Hon flyttades till Löwet från Danderyds igår och får förhoppningsvis komma hem på fredag. Hon längtar och jag förstår henne. Fy sjutton för att ligga på sjukhus! Jag har varit förskonad och hoppas att få fortsätta vara det. Sist var när jag opererade bort blindtarmen, tolv år gammal.

Annat jag gör är att gå på andra författares releaser – i torsdags var det dags att fira Eva Swedenmarks Paris Passion. Alltid lika härligt med nya böcker. Eva tillhör mina förebilder – passionerad, äkta och klok. Sån vill jag också bli!

Förutom allt ovan köper jag ljusslingor att ha runt balkongräcket och försöker beta av mina bokhögar. Inte klokt vad mycket jag hinner med när jag inte redigerar ...
Eva Swedenmark skildrar livet i passionens Paris
under de turbulenta åren i slutet av 1960-talet.
En av mina att-läsa-högar.

Inga kommentarer: