måndag 25 december 2017

Hotelljul i Linköping

Barnen bor i fina och trevliga Linköping – de blev kvar efter avslutade universitetsstudier – och vi åkte ner ett par dagar för att fira jul tillsammans med dem och några av människorna som numera ingår i deras liv. Eftersom de bor litet brukar vi bo på hotell, alltid samma, när vi hälsar på. Det var här som Björn Ulvaeus och Benny Andersson träffades en gång. Och resten är historia som man brukar säga. Att vi trivs så bra på just det hotellet kan, förutom trevlig personal och gemytlig stämning, bero på att inredningen passar vår smak ...

Men nu är vi hemma igen. T har satt på sig lurarna han fick i julklapp och försjunkit i någon Netflix-serie. Själv dricker jag te, lyssnar på musik och skissar på min nya berättelse, den som jag döpt till Manus 5 och som jag redan älskar. Vi har det härligt men jag saknar barnen.

Inga kommentarer: