tisdag 27 mars 2018

Inga måndagar kvar

Jag har tyckt att februari och mars varit evighetslånga, det har känts som om det aldrig skulle bli påsk. Men så plötsligt är vi inne i påskveckan och jag har inga måndagar kvar att jobba som anställd. Inga tisdagar heller för den delen och bara en onsdag. På torsdag är det halvdag och den jobbar jag hemifrån – hoppas att äntligen få tid att rensa min jobbdator. Sedan tackar jag för mig och checkar ut från Vuxenskolan för gott. Jag kommer iofs att behöva åka in till jobbet i april för att i lugn och ro rensa skrivbordet och skåpen, bli avtackad och ha ett par överlämningsmöten, men det är inte alls samma sak som att jobbjobba. Overkligt.

Trots det blir april hektisk med resa till Cerbère, PR för Gröna fingrar sökes, en stuga att tömma, en körkonsert att öva in och en ny bok att skissa på. Så spännande mitt nya liv ska bli!

2 kommentarer:

Yvonne Ström sa...

Annika! Tack, tack, tack flr dina underbara böcker! Jag har precis lyssnat färdigt på Gröna fingrar... Det blev en fullträff IGEN och värd att längta efter!!! För det har jag gjort...längtat och längtat efter att du ska skriva en ny, härlig och helt underbar feelgood-roman. Det finnsbsra ett problem och det är att jag vill ha FLER Annika-böcker - NU!!!! Skriv, skriv, skriv - gärna en fortsättning på Gröna fingrar...
Tack än en gång till Dig - begåvade människa!
Jag önskar dig en fin & glad påsk!
Vänligen Yvoone Ström

Annika Estassy sa...

Kära Yvonne, stort tack för dina ord! Det är verkligen läsarna som gör det mödan värt. Tyvärr skriver jag långsamt men jag hoppas att du ska ha en ny bok att läsa nästa höst! :)