lördag 3 mars 2018

Lugn lördag i sikte

Denna enorma trötthet jag dragits med ett tag ... Som alltid den här tiden på året efter flera månader med mörker och kyla. Även utan en influensa som lök på laxen, tär sånt på mig. Kommer det att kännas annorlunda nästa år? Kommer vintrarna att bli lättare att uthärda när jag är freelance?
Jag tror faktiskt det. Om inte annat så kommer vi att kunna åka ner till Cerbère oftare än nu. T:s jobb innebär att han utan problem kan jobba på distans ett par veckor i taget, till skillnad från mitt nuvarande som kräver en helt annan närvaro.

Minus 19 utomhus när jag klev upp i morse efter att ha sovit som en stock hela natten. Så djupt minns jag inte när jag sov senast. På dagens to-do-list står två saker:
1) Att åka till svärmor i Sollentuna för att hjälpa henne att handla.
2) Att köpa en klänning till mitt releasemingel nästa vecka.
Lagom betungande. Långpromenaderna får vänta tills termometern ute visar på temperaturer som mina luftrör klarar av.

Inga kommentarer: