fredag 2 mars 2018

Mars

Februari är förbi – tack och lov för det! Att mars började med minus 20 grader (denna vinters lägsta temperatur) väljer jag att bortse ifrån. Officiellt är jag frisk och arbetsför igen men sanningen är att jag hostar som vore jag lungsjuk och har ingen ork alls.
Ett besök till frissan har jag i alla fall hunnit med (senast jag klippte mig var i november) och så har jag blivit intervjuad av ett månadsmagasin. Dessutom är allt det praktiska inför nästa veckas releasemingel under kontroll. I helgen ska jag inte göra annat än ta det väldigt lugnt. Jag är faktiskt konvalescent.

För att fortsätta på temat kyla så har det snöat och varit rejält kallt i södra Frankrike. Samma sibiriska vindar som blåst över oss hittade även ner till Medelhavet.

Det var dagens jätteviktiga uppdatering. Nu ska jag läsa medan T lagar mat.

Inga kommentarer: