lördag 24 mars 2018

Påskläsning

För tillfället skriver jag inte annat än typ protokoll och blogginlägg. Mitt skönlitterära skrivande är on hold tills efter påsk, när vi kommit hem från Cerbère. Sedan är det bäst att jag sätter igång – har lovat mitt kära förlag ett nytt manus i november. Eftersom jag skriver långsamt duger det inte att prokrastinera. Men i påsk ska jag unna mig att vara ledig. Ledig på riktigt. Landa. Och så ska jag läsa. Jag har en hög med olästa böcker på nattduksbordet, dessa två till exempel: Den stora utställningen av Marie Hermanson och En annan Alice av Liane Moriarty. De ska få följa med till Cerbère. Kanske att jag även laddar ner ett par ljudböcker. Just nu lyssnar jag på min egen Gröna fingrar sökes med Marie Richardson som inläsare. En sällsam upplevelse.

Inga kommentarer: