söndag 13 maj 2018

Himmel och hav

Det vackra vädret bara fortsätter och det är knappt att jag vågar tro att det är sant. Släkten nere i södra Frankrike muttrar över det "dåliga" vädret (allt är ju relativt) medan solen i Norrtälje strålar från en molnfri himmel.

Jag jobbar med mitt manus på morgonen och tillbringar därefter dagarna utomhus. Tankar energi och njuter. Funderar väldigt mycket på min nya berättelse, på temat och problematiken. Den här gången försöker jag mig på att angripa historien från ett annat håll än det jag brukar. Svårt men också roligt! T får som vanligt vara mitt bollplank vilket innebär att han lyssnar, utan att komma med några synpunkter. Jag vill inte veta vad han tycker utan behöver bara höra mig själv tala högt om Manus 5. Det hjälper mig att få perspektiv på berättelsen.
Och dina färger var blå ...
Fiskelycka i Norrtäljeviken

Inga kommentarer: