måndag 14 maj 2018

Research, sol och fransk film

Har ägnat mig åt research hela dagen, suttit på Gammelgården där jag hyr in mig en dag i veckan, och skrivit ut och läst diverse bakgrundsmaterial.

Lunchade därefter med T som satt hemma och jobbade innan jag gick iväg till pappershandeln för att köpa understrukningspennor. Satte mig på en bänk vid ån, läste igenom delar av materialet från förmiddagen och blev utskälld av fru Gräsand som blev sur när jag inte hade något gott att bjuda på.

Tillbaka till Gammelgården efter någon timme för att skriva ut lite till innan arbetsdagen avslutade vid fyra tiden på balkongen med mer läsning.

Ingen teve ikväll men väl en biofilm, franska Huset vid havet (La villa). En fin och stillsam film som fick oss att längta ännu mer till vår lilla franska by. Vädret? Jodå, synd och klaga ...


2 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Trivs du med ditt nya liv? Det låter så :)

Annika Estassy sa...

Mycket!