torsdag 3 maj 2018

Liten tvåa med potential

En mycket trevlig konsekvens av att jag blev författare på äldre dar (kommer faktiskt inte på en enda otrevlig) är att jag i samma veva fick en bunt nya vänner och kollegor. Människor som förstår en när man kämpar med orden och ängslas inför ett boksläpp. Det något märkliga är att vi inte alltid minns hur vi lärde känna varandra och så är det med Camilla Davidsson som igår hade releasemingel för sin femte roman. Fem romaner på fyra år – imponerande! När jag tänker efter tror jag att vi fick först kontakt via Facebook och sedan träffade varandra IRL på bokmässan 2014. Men säker är jag inte.
Hur som helst. Igår firade vi alltså att Camilla kommer ut med en ny roman – Liten tvåa med potential – på ett nytt förlag – Printz. Grattis till båda och tack för ett trevligt mingel!

Inga kommentarer: