tisdag 8 maj 2018

Sköna maj – äntligen.

Vi fick en härlig helg i Linköping med våra ungdomar. Vi kallar dem så även om alla hunnit fylla trettio vid det laget. Maj som varit småkinkig visade sig från sin skönaste sida och staden från sin gladaste.
Även Norrtälje är på bra humör just nu. Vi tog en kvällspromenad igår, njöt av den varma brisen och diskuterade framtiden. Kanske blir det som vi tänkt oss, kanske inte. Just nu undersöker vi olika alternativ. Med andra ord gör vi precis som vi brukar och det finns en tjusning i att inte veta exakt hur livet kommer att gestalta sig den närmaste tiden. Det innebär inte att vi släpper kontrollen. Jag gör åtminstone inte det.

Igår gick hela dagen åt administration och research. Idag sitter jag på Gammelgården och ska ägna mig åt Manus 5 är det tänkt. Det funkar om det är tyst omkring mig. Jag har redan lärt mig vilka av mina kamrater som gillar att prata högt i telefon ...
Sjön Lommaren, en kväll i maj.

Inga kommentarer: