torsdag 24 maj 2018

Tröttmössa

Så underbart det är att kunna ta det lugnt efter en sömnlös natt! Att inte behöva åka till ett jobb, sitta i möten och prestera när det enda kroppen och knoppen vill är att vila. Alltså är det vad jag gör idag – jobbar i min egen takt. Noll stress. Möjligen kan förmiddagens massage ha bidragit till tröttheten. Kombinerat med Norstedts härliga feelgoodafton igår med efterföljande middag. Jag kom hem sent men glad i sinnet.

Detta var nog mitt sista arrangemang denna termin. Juni ska ägnas åt att skriva och läsa. För att komma i skrivform ordentligt har jag anmält mig till en fyradagarskurs som leds av Sara Lövestam och Mian Lodalen. Vi håller till i Furusund – hemmaplan för min del. Jag bor i eget rum och skrivpassen kombineras med socialt umgänge och sköna turer i Roslagen.
I begynnelsen av min författarkarriär knarkade jag skrivarkurser, utsvulten som jag var på att dels lära mig mer, dels umgås med likasinnade. Numera har jag både förlag och kollegor, men nya intryck är alltid välkommet.

Vädret ska fortsätta vara sanslöst vackert. Tydligen beror den ständigt blå himlen på jetströmmarna.
Feelgoodafton på Norstedts tillsammans med Caroline Säfstrand och Jenny Fagerlund och med sköna Pekka Heino som konferencier.

Inga kommentarer: