måndag 11 juni 2018

Norrtälje i mitt hjärta

Jag har sagt det förr och jag säger det igen – jag älskar Norrtälje. Nu har vi bott här i drygt två år och även om jag längtar ner till Cerbère känns det tråkigt att lämna denna fina lilla stad. På Ica i morse stötte jag på bokhandlaren och vi växlade några ord över fruktdisken. Sedan pratade jag bort en stund med charkuteristen tillika vår granne. Strax därpå kom en av ägarna till Gammelgården där jag hyr in mig en dag i veckan fram och frågade om läget.
Ikväll hade bostadsrättsföreningen sitt årsmöte i pastorsexpeditionens samlingslokal och efteråt blev det räksmörgås och massor av prat och skratt. Fina Norrtälje ...
Dagens plåtning gick som en dans förresten och fotografen var densamme som fotade stugan. Det borgar för fina bilder. 

Inga kommentarer: