tisdag 21 augusti 2018

Skrivplats och flyttbestyr

Dagens utsikt.
När storhuset är klart ska jag se till att investera i en någorlunda ergonomisk arbetshörna. Till dess sitter jag lite överallt och skriver. Ingen av platserna är optimal men om jag växlar mellan dem hoppas jag slippa få ont i rygg och axlar.
Just nu är sängen en favorit. Jag ser horisonten, jag hör livet som pågår utanför men blir inte distraherad. Pausar med en kopp te och ett dopp i poolen. Men jag planerar för vår flytt också, börjar få vanan inne ... De blivande ägarna vill köpa en del av våra möbler och armaturer medan barnen paxat resten. Det blir inte många möbler kvar att flytta till Frankrike vilket är utmärkt: min Laminofåtölj och brudkistan bara. Samt ett antal flyttkartonger men även där ska vi försöka minimera. 10 m3 totalt är målet. Herregud – det börjar närma sig!

Inga kommentarer: