onsdag 26 september 2018

Tröttmössa

Nu när vi är klara med flytten, passar vi på att vara sociala och träffa vänner. Och så har jag haft möte med min förläggare för att bl.a. börja planera utgivningen av min nästa roman. Jag har till den 1 februari på mig att skriva klart manuset vilket inte borde vara några problem. Så fort vi är tillbaka i Cerbère sätter jag igång igen.

Enligt rapporterna jag får av Mme Bellavista jobbar hantverkarna för fullt. Till och med smeden, som äntligen fått upp grinden och ledstången vi beställde i påskas. Den som väntar på något gott ...

Det var allt för denna gång, är för trött för att orka skriva längre. Ska nog vila en stund så att jag orkar fira min födelsedag ikväll. 56 år har jag vandrat på denna jord och jag hoppas att jag får fortsätta göra det i många år till. 

2 kommentarer:

Boel sa...

Grattis och lycka till med allt! Vi var i din fina by i veckan!

Annika Estassy sa...

Tack snälla du!