tisdag 2 oktober 2018

Stormbyar

Att väckas av solen, sätta sig upp i sängen och se ut över havet ...
La Tramontane blåser, denna kalla vind som är så typisk för trakten och som lär göra folk galna. Men den blåser inte bara bort förståndet utan även moln och dis. Så vi trotsade stormbyarna och gav oss ut på en välbehövlig promenad upp till fyren.
Nästa gång jag får för mig att gå ut och gå när det stormar, ska jag sätta på mig en mössa. Inte på grund av kylan (det är 23 grader varmt) utan för att hålla håret på plats. Jösses som jag såg ut när vi kom hem igen!

Annat vi gjort idag: packat upp våra fem resväskor och lyckats stuva undan allt vi tagit med oss från Sverige, varit till posten för att skicka tillbaka routern och teveboxen till Orange samt handlat. Som vanligt förstår jag inte vart dagen tog vägen.

Inga kommentarer: