torsdag 4 oktober 2018

Vill promenera och vandra mera

Sitter man så mycket vid datorn som jag gör måste det balanseras upp med att jag rör på mig om jag inte ska få ont i kroppen och gå upp i vikt. Promenader – gärna riktigt långa – är den motionsform jag gillar bäst men jag har blivit lite försoffad. Jag var ju ute och gick en del i somras men många gånger var det helt enkelt för varmt för längre turer. Annat är det nu. Fortfarande shortsväder men bara 23-24 grader.
Ambitionen är att testa samtliga vandringsleder som finns runt byn innan högsommarvärmen är tillbaka nästa år. Fast då måste jag köpa bättre skor samt något lämpligt ytterplagg. Kanske en vandringsstav också, som hjälp att hålla balansen. Stigarna i bergen är både branta och steniga. Drömmen är att få så pass bra kondition att till våren kunna gå längs med någon av de fantastiskt vackra vandringslederna högre upp i Pyrénéerna.

Inga kommentarer: