fredag 9 november 2018

Kakel

Kakel, kakel, kakel ... Det känns som om hela veckan ägnats åt kakelbekymmer. Att kaklet som levererats inte räckte, att firman som levererat kaklet (och räknat ut den felaktiga mängden) stängt igen och att grossisten inte har mer kakel i samma tillverkningsserie, att husbygget blir försenat eftersom det dröjer innan det nya kaklet kommer och hantverkarna är uppbokade på andra ställen ...
Vi har åkt som skottspolar för att hitta andra lösningar, och tvingats fatta snabba beslut. Det är inte förutan att jag undrar hur vårt badrum kommer att se ut i slutändan.
Nåväl, så är det ju med byggen – saker händer – men för ett kontrollfreak som jag blir det svårt att slappna av. Jag blir dessutom nervös när kostnaderna drar iväg. Vi är inte miljonärer och vi har en budget att hålla oss till.
Nu är det snart helg vilket innebär att jag inte behöver ha med hantverkare att göra utan kan koncentrera mig på mitt manus.

Inga kommentarer: