fredag 16 november 2018

Längtar efter nästa fas

När jag sa upp mig från jobbet för att kunna skriva på heltid visste jag inte att vi strax därefter skulle flytta utomlands. Jag såg framför mig hur jag satt vid köksbordet i Norrtälje och skrev koncentrerat medan maken var på jobbet. Jag föreställde mig lugn och ro. Så blev det nu inte. Inte för att jag klagar, jag älskar mitt nya liv, men att utvandra och invandra med allt vad det innebär och dessutom byggas hus är förenat med ganska mycket jobb. Därför längtar jag efter nästa fas, den när jag sitter vid matbordet i vårt färdiga hus, med en hund vid fötterna, och skriver i lugn och ro. Med lite tur är det inte långt dit. Med lite mindre tur kommer lugnet aldrig att infinna sig. Saker händer och grejer kommer emellan. Det kallas visst för livet.

Inga kommentarer: