tisdag 13 november 2018

Titelfunderingar

Molnigt idag men fortfarande sensommarvarmt. Alltså blev det återigen en långpromenad i l'arrière-pays. Men först gick vi ner till havet. Jag älskar våra promenader, behöver dem för såväl kropp som knopp. Att tillbringa ett par timmar i friska luften varje dag är livskvalité för mig.

Skrivandet går bra just nu men jag ligger efter tidsplanen. Känner mig dock inte särskilt orolig, jag är snart ikapp igen.

Samtidigt som jag skriver pågår diskussioner om vad min nya roman ska heta. Som författare har jag en klar tanke om vad det är för slags berättelse jag skriver och vill förstås ha en titel som matchar den. Samtidigt måste titeln locka till läsning vilket inte förlaget tyckte att mitt allra första förslag gjorde. Inte helt lätt detta men vi brukar alltid komma fram till en titel som alla kan enas kring.

Inga kommentarer: