onsdag 12 december 2018

Först arg och sedan glad

Även om jag har temperament är inte ilska min grej. In i det längsta försöker jag att kompromissa och hitta lösningar. Men idag fick jag nog av projektledaren för vårt franska bygge som jag tycker skött sitt uppdrag med vänstra handen. Så jag blev arg och visade det. Vips fick jag svar på alla mina frågor plus en tidsplan för det som återstår att fixa innan huset är inflyttningsklart. Hade jag inte rutit till hade inget hänt, tråkigt men sant.
Roligare – mycket roligare – är att Gröna fingrar sökes är en av de nominerade till Storytel Awards 2019! Jag är nästan gladare för inläsaren Marie Richardsons skull än för min egen. Hon gör ett fantastiskt jobb. Konkurrensen är stenhård, men för Maries skull hoppas jag att GFS blir en av finalisterna. Omröstningen börjar först den 7 januari men jag håller tummar och tår redan nu.

3 kommentarer:

Louise Baumgärtner sa...

Vad stort att bli nominerad, grattis! Har ännu inte läst dina böcker, men de står på min vill läsa-lista! (Mamma tycker jättemycket om dem). Trevlig helg!

Annika Estassy sa...

Tack så mycket! Trevlig helg själv och hälsa mamma! :)

Åsa Hellberg sa...

Wohoo.