torsdag 14 mars 2019

Enahanda dagar

Den sju meter långa blomlådan.
Mina dagar när jag redigerar samt har en deadline att hålla är mestadels enahanda. Jag jobbar, jag går ut med hunden och jag vattnar blommorna. Men hundpromenaderna innebär nästan alltid trevliga samtal med andra hundägare vilket i sin tur ger mig uppslag och inspiration till nya berättelser, som inte nödvändigtvis har med hundar att göra. 

Vädret då: Soligt och blåsigt. 15 grader på dagen, kyligare på natten. Än dröjer det innan det blir sommar vilket passar mig bra. Jag gillar våren.

2 kommentarer:

Tina sa...

Hej Alltid trevligt att läsa din blogg. Fint har ni fått det i ert nya hus. Vilken utsikt :-). Ser fram emot din nya bok, när kommer den ut tror du ? Mvh Tina

Annika Estassy sa...

Tack Tina! Boken kommer till hösten. Exakt när vet jag inte ännu men jag gissar på oktober. Allt gott!