torsdag 21 mars 2019

Upp i det blå

I natt sov Dexter som en stock. Men inte jag. Jag vaknade av mig själv vid fyratiden och lyckades inte somna om. Klockan sex gav jag upp och smög ner till vardagsrummet. En stund senare vaknade Dexter. Jag tog ut honom, han gjorde det han skulle och ville sedan in igen för att lägga sig på soffan och sova vidare. Så himla typiskt. När ska jag få en hel natts sömn?
Redigera och så en långpromenad upp i bergen på det. Det var min dag. En bra dag, trots tröttheten.
I morgon ska jag städa. Och redigera. Bara en dryg vecka kvar till deadline ...
På väg uppåt och Dexter beundrar en för honom ny utsikt.
Euphorbia characias – en av flera törelarter som växer vilt här.
Cerbère sett 340 meter ovanifrån. Pic Galline, startplats för skärmflygarna.

1 kommentar:

Åsa Hellberg sa...

Det är så himla fiiiint!