onsdag 20 mars 2019

Vårdagjämning

Från idag och fram till den 20 juni är det vår i Frankrike. Sommaren börjar den 21 juni, hösten den 23 september och vintern den 22 december. Fast det där stämmer förstås inte överallt. Våren började mycket tidigare hos oss. Solen skiner även idag och det blåser fortfarande. Inga stormbyar men vinden är nordlig och kall. Mig stör det inte ett dugg eftersom jag måste ändå sitta inomhus och redigera. Inne är det varmt och skönt. Vi stänger av värmen när vi går och lägger oss och har den på morgnar och kvällar. Jag är så nöjd att vi investerade i ett bra system och en luftvärmepump.
Dexter väcker mig fortfarande varje natt vid 3-4 tiden och vill ut. Sen tycker han att klockan 7 är en bra tid att kliva upp så då är det bara att masa sig upp, hur trött jag än är. Men han är en så snäll, smart och rolig hund att det gör inget. Han är ju fortfarande valp även om han utseendemässigt liknar alltmer en vuxen hund.
Just nu är han och T ute på promenad. Själv ska jag göra mig en kopp te och ta mig an manuset igen.

Inga kommentarer: