fredag 14 juni 2019

Korrekturläsningsdags!

Idag fick jag äntligen korrekturen på En sång för Hedda från förlaget. Försändelsen har varit på väg sedan den 5 juni och så lång tid brukar det aldrig ta. Jag gissar att den svenska nationaldagen ställde till det.
I morgon är det dags för våra hyresgäster att lämna och nya, ett franskt par även de, att flytta in. Morgondagen kommer alltså att gå i städningens tecken. Men eftersom de nya hyresgästerna stannar två veckor sker inget byte nästa lördag och vi får en lugn helg.
Det åskade över såväl havet som bergen i natt, men vår lilla by klarade sig. Jag lyckades somna om utan att sätta i öronpropparna, trots mullret och blixtarna. Inte heller hårda vindar stör min nattsömn numera.  Betyder det att jag äntligen acklimatiserat mig?

Inga kommentarer: