torsdag 13 juni 2019

Fotosession

Audrey som fotograferade mig i vintras, kom hem till oss idag och tog nya bilder. Jag gillar inte att bli fotad men Audrey är duktig på att få mig att slappna av. Vi får väl se om bilderna går att använda eller inte ...
Och så vädret då. Soligt och en lätt sydlig vind. Igår var det också soligt men vinden var nordlig och kall. Livet går sin gilla gång, med sina toppar och dalar. Pappa är inte riktigt frisk. Först drabbades han av lunginflammation och lagom tills han kom hem från sjukhuset och kände sig piggare, åkte han in igen för att operera bort prostatan. Inte lätt att bli gammal.
Från i vintras.

2 kommentarer:

Louise Baumgärtner sa...

Härlig bild, och annorlunda! Nej, jag har inte läst dina tidigare böcker trots att jag tänkt det. Att det blev Alla dessa hemligheter berodde på att jag gick rakt in i den på bibblan, de hade satt den väldigt synligt på Feelgood-hyllan. Trevlig helg!

Annika Estassy sa...

Vilket bra bibliotek! :) En trevlig helg till dig med!