måndag 1 juli 2019

Grönt ljus för Nelly

Hurra, hurra, jag fick grönt ljus av förlaget för Nelly. Nu vet jag vad jag ska ägna sommaren åt ... Men först ska jag ta båtkörkort. Jag var till läkaren idag för att få min hälsodeklaration ifylld (jag har finfina värden) och det visade sig att den trevliga läkaren och hennes man var nyinflyttade i Cerbère och att också hon skulle ta båtkörkort.
Idag åkte vi till Perpignan för att köpa båtfärg och annat båtrelaterat. Båten kommer i morgon nämligen och den behöver primas och bottenmålas. Kantlisten i trä ska skrapas och lackas, tampar och karbinhakar fixas i ordning. Men vi ska även hinna visa M lite av allt härligt som vår trakt har att bjuda på!
Vädret: Soligt, lite vind och under trettio grader i skuggan. Fast solen steker. I Perpignan var det 37 grader varmt. Jag föredrar kusten ...

2 kommentarer:

Dubbelörn sa...

Stort grattis till Nelly! Längtar också tills jag får lyssna till din senaste bok.

/Eisabeth

Annika Estassy sa...

Tack, Elisabeth!