torsdag 26 september 2019

Födelsedag

Uppe med tuppen! Eller snarare ute med hunden.
Idag börjar Bok- och biblioteksmässan i Göteborg men dit ska jag inte. Det blir inga räkmackor, mingel och signeringar för mig i år. Istället ska jag till marknaden i Banyuls för att göra research till Nelly, ljudboksserien jag skriver. Sedan ska jag tillsammans med T och hunden Dexter sätta mig ute på en servering någonstans, och äta nygrillad fisk och dricka ett glas rosé med is i. Rosé Piscine som vi säger här. Men Dexter föredrar nog att ligga under bordet och tugga på ett ben.
Jag tror att det blir en bra dag idag, min födelsedag.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Varma gratulationer på din födelsedag! önskar Marianne som räknar dagarna tills jag kan köpa din nta bok

Annika Estassy sa...

Tack så mycket! :)

Dubbelörn sa...

Varmt grattis i efterskott!

/Elisabeth

Annika Estassy sa...

Tack, Elisabeth!

Maggan sa...

Grattis i efterskott från mig med, som tycker att det är trevligt att följa dig där vid Medelhavets rand.

Annika Estassy sa...

Tack, Maggan!