torsdag 19 september 2019

Hedda är här!

Den ena soluppgången är aldrig den andra lik och jag tröttnar aldrig på skådespelet. Bilden från morgonens hundrunda. T ligger fortfarande och sover när vi ger oss ut men har frukosten klar när vi kommer hem igen.
Det stora idag är dock inte soluppgången, utan att jag fick mitt första exemplar av En sång för Hedda med posten! Boken blev precis så fin som jag hoppades. E-bok och ljudbok i all ära men det är något speciellt med att hålla en fysisk bok i handen, särskilt om det är en bok man själv skrivit. Samtidigt är det riktigt roligt att skriva direkt för ljud som med Nelly även om resultatet "bara" blir en ljudfil. Dessutom ökar antalet lyssnare från år till år – på den fysiska bokens bekostnad. Jag är lyckligt lottad som fått mina böcker utgivna i samtliga format och att de dessutom har många läsare och lyssnare.

Inga kommentarer: