torsdag 17 oktober 2019

En sång för Hedda ...

 ... är släppt på riktigt nu och finns att köpa där böcker säljs. Så roligt! Hoppas, hoppas att läsarna ska hitta till den och att de ska gilla berättelsen. Att släppa en bok och inte vara på plats känns konstigt. Vad ska jag nu göra av mitt kontrollbehov? Lite rastlös är jag allt men det är lika bra att jag vänjer mig – jag bor ju inte i Sverige längre.

Rastlöshet botas bäst med praktiska sysslor. Alltså har jag skurat bort fågelskit från terrasserna och möblerat om bland krukorna. Köksterrassen, som egentligen är en liten innergård, har fått en paviljong istället för parasollet vi haft eftersom vi vill kunna stänga om oss när vi har folk som hyr gästhuset. De kulörta lyktorna tog jag med mig från Sverige. Till våren ska jag plantera om bougainvilleorna så att de sätter fart och täcker poolväggen. Och så ska jag köpa en ros, en som trivs i kruka.

Dags att återvända till ljudboksmanuset. Jag ligger grymt efter min egen tidsplan.

Inga kommentarer: