måndag 14 oktober 2019

Dimmigt värre

Idag är det dimmigt värre. Jag har försökt att fånga dimman på bild men fotografiet blir bara suddigt. Vinden är sydlig och så fuktig att jag, trots att det är drygt 20 grader varmt ute, var tvungen att ta in tvätten och låta den torka inomhus istället. Jag klagar dock inte, konstaterar fakta bara, och längtar inte ett dugg efter den svenska hösten, hur vacker den än kan vara.

Annat jag gör är att skriva till den franska försäkringskassan för att försöka få den att ta in oss i systemet. Jag är iofs redan inne vilket franska FK dock inte har begripit eftersom handläggarna inte informerar varandra om sina ärenden. Men T är det inte ännu vilket inte är bra förstås. Så jag har skrivit två brev idag (igen), ett till kontoret i Perpignan och ett till det i Nîmes och bifogat en massa dokument. Fortsättning följer ...

Slutligen har jag skrivit vidare på min ljudboksserie men inte uppnått dagens kvot ännu. Fortsättning följer även där.

Inga kommentarer: