söndag 29 december 2019

Hemma

Till skillnad från julen som vi valde att fira på tu man hand, åker vi i morgon till Montpellier för att skåla in det nya året tillsammans med pappa, hans fru och deras vänner. Vi ska också passa på att svänga förbi Ikea och titta på en matta jag är nyfiken på, samt ta spårvagnen in till stan.
Men just nu är jag hemma. Mitt nya hemma där jag trivs så bra men som jag inte är riktigt van vid ännu.

En sång för Hedda fortsätter att få ett fint mottagande, senast av Göteborgs-Posten, vilket gör mig rusig av glädje. Att skriva den boken var en sådan kamp! Inte på grund av berättelsen utan för att jag skrev den samtidigt som livet kändes som ett enda kaos. Allt är betydligt lugnare nu men jag har för säkerhets skull blockerat januari på Airbnb. Tanken är att jag själv ska hålla till i gästhuset då, sitta vid matbordet och skriva i lugn och ro. Deadline för ljudboksserien är den 1 mars men jag siktar på att bli klar en månad tidigare.
Tända ljus och så Dexter som står på terrassmuren och vaktar. Hemma helt enkelt.

Inga kommentarer: